NEW WEBSHOP: 2Style4You.com

shopping-bag-facing-left
Amsterdam – Kledingadvies op basis van lichaamsbouw bestaat al een hele tijd. Persoonlijk stylingadvies was alleen mogelijk met behulp van een stylist. Maar vanaf nu brengt de website 2style4you.com daar verandering in!

Dankzij een unieke formule wordt aan de hand van de door de bezoekster ingevoerde maten en lichaamskenmerken een figuuranalyse gemaakt. Iedere vrouw krijgt gratis persoonlijk stylingadvies van een betrouwbare, onafhankelijke shopping assistent die tijd bespaart  door de bezoekster direct te leiden naar kleding die geschikt is voor haar! Zo helpt 2style4you.com ook om vrouwen een keuze te maken in het doolhof van online kledingwinkels. De unieke software selecteert kleding passend bij haar specifieke lichaamstype uit een aanbod van online kledingwinkels als Welikefashion.com, Dresses Only, Perfectly Basics, Mango, Orangebag, Esprit en Dorothy Perkins & All Saints. Dit is slechts een kleine selectie van de ruim 40 retailers uit binnen- en buitenland.

EIGEN SHOP
Na de aanmelding krijgt de bezoekster een persoonlijke 2style4you.com pagina. Hier kan zij shoppen in een shop met kleding die speciaal op basis van haar figuur is geselecteerd. Selectie op artikel, prijs en merk maken een snelle keuze mogelijk.

MAATADVIES
Door middel van de beschikbare gegevens krijgt ze alleen kleding te zien die beschikbaar is in haar maat. Bij de Engelse retailers krijgt ze ook direct een maatadvies omdat zij niet het Europese maatsysteem hanteren.

PERSOONLIJK STYLINGADVIES
Ook krijgt zij bij ieder kledingstuk uitleg waarom juist dit voor haar is geselecteerd. Zo krijgt iedere vrouw bij 2style4you inzicht in het stylen en uitbalanceren van haar eigen lichaam.

DIRECT KOPEN
Als zij haar keuze heeft gemaakt wordt zij met één muisklik doorgelinkt naar de
verkopende retailer waar de aankoop kan worden afgehandeld.

PERSOONLIJKE TIPS EN INFORMATIE
Op de website ziet ze hoe beroemdheden met dezelfde lichaamsbouw zich kleden, de trends die bij haar passen, hoe zij haar probleemgebieden kan camoufleren en hoe andere vrouwen met hetzelfde figuurtype zich kleden. Daarnaast is er iedere maand een review van een vrouw met het exacte figuurtype en wordt er de mogelijkheid geboden hierop te reageren. Een vrouw voelt zich bij 2style4you.com thuis gezien ze op alle gebieden enkel wordt geconfronteerd met vrouwen met dezelfde lichaamsbouw.

www.2style4you.com

Een Reactie op “NEW WEBSHOP: 2Style4You.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s