NEW WEBSITE: Do It In Paris.com

afbeelding-84Amsterdam – Do It In Paris.com is een geweldige site met alle weetjes voor meiden in Parijs, meiden die naar Parijs gaan of gewoon van Parijs houden. De site heeft veel handige thema’s waar je echt wat aan hebt als je in Parijs bent. Zo heeft de site een fashion thema waar een illustratie is afgebeeld van een fashionable Parisienne, met handige tips over haar outfit en wat je waar moet shoppen om de look van de week te scoren.

Onder het thema Where to go What to buy, vind je natuurlijk alle hot-shops van Parijs, met een handig kaartje zodat je de weg er naartoe zeker kunt vinden! Ook handig om thuis al uit te zoeken waar je zeker heen wilt als je er bent. Je kunt hier ook leuke hotelletjes en restaurantjes vinden!

Het kopje Practical Guide geeft je handige informatie, hoe je vanaf verschillende vliegvelden of stations gemakkelijk in de stad kunt komen. Scheelt een hoop uitzoekwerk, en stress. De site heeft een beetje een sex-and-the-city uitstraling waar wij meiden natuurlijk wild van worden! Dus of je nou wel of geen plannen hebt om naar Parijs te gaan, bezoek deze website in ieder geval af en toe om van de heerlijke Parijse mode sfeer te proeven!

www.doitinparis.com

Een Reactie op “NEW WEBSITE: Do It In Paris.com

  1. Zeker een leuke site! Fashionable met die leuke illustraties, en de info op de site is erggg handig! Ga hem zeker even doorspitten voor ik naar Parijs ga!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s