NEW BLOG: By Partygirl Karlijn

afbeelding-31Amsterdam – Een item presenteren voor het programma Bij ons in de PC is geen dagelijkse bezigheid, zelfs niet voor dé partygirl. Vandaar dat ik de hele scene bij elkaar had geroepen om gezamenlijk op een toepasselijke locatie, CaffePC, naar de uitzending te koekeloeren.

Als rasechte partydeskundige is een feestje pas geslaagd als er een rode loper ligt, als er camera’s aanwezig zijn en als er goed gevulde goodiebags op de genodigden staan te wachten. Een paar telefoontjes en mailtjes verder was alles rond en konden de invites de deur uit.

Voor zondagavond werd er een strikte dresscode gehanteerd, het was ‘Seen and be Seen’ om het gevoel van oppervlakkigheid te versterken. Ook werd er niemand toegelaten tot het PC walhalla met lege handen wat ervoor zorgde dat ik overladen werd met boeken als ‘Hoe wordt ik beroemd’ van Hummie van der Tonnekreek en ‘I always get my Sin’ van Maarten Rijkens. Heel handig, en die filosofische teksten gaan zeker van pas komen.

In de laatste minuut voor het moment suprème sprak de grote, afwezige presentator, Jort Kelder, via een videoboodschap zijn wijze woorden tot het PC gepeupel: ‘Ik vind het ronduit belachelijk dat Karlijn maar negen minuten zendtijd gekregen heeft van Eyeworks in plaats van de volledig drieëntwintig’. Daar kan ik me prima in vinden. Doodstil werd het toen het draaiorgel begon te spelen. Het resultaat van negen minuten lang kletsen over zaken die de wereld doen verbeteren vind je hier.

Na het programma brak het moment aan om gesigneerde foto’s uit te delen, felicitaties in ontvangst te nemen en om te proosten op het zojuist behaalde succes. Niet veel later gingen de eerste mensen richting huis. Natuurlijk niet met lege handen. Met het motto ‘het is nooit genoeg’ vertrok iedereen met een goodiebag voor elke hand om de balans in stand te houden.

Ik hoop dat je het bovenstaande met een enorme knipoog hebt gelezen, anders vrees ik dat er wel drie teiltjes aan te pas zijn gekomen om braakneigingen op te vangen van zoveel eigen waan. Toch heeft het party’en mij nog niet kunnen weerhouden naar mijn twee thuiszorgoma’s te gaan in Driebergen. Morgen wordt daar namelijk de vloer geschrobd van oma nr. 1, ook dat hoort bij het leven van een partygirl.

Liefs Karlijn.

Wil jij ook zo’n goodiebag winnen met Valizz sjaal, Fashionista T-shirt van Cafe Moda, SEAH shampoopakket, SAPPH boxershort, Kiehl’s huidverzorging setje, Diesel monstertje en een Grazia? Mail dan snel!

p1030426p1030432p1030435

2 Reacties op “NEW BLOG: By Partygirl Karlijn

  1. SUPER LEUK om te lezen en wat een mooi jurkje!!

    You go girl :)

  2. Was mooi feestje Karlijntje!! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s