NEW DRINK: Jillz

JillzAmsterdam – Jillz is een cider, is sprankelend, is verfrissend en het alternatief voor bier en wijn op het terras en in de kroeg! Deze zomer worden er in alle studentensteden van Nederland waanzinnige events georganiseerd.

Jillz is sinds kort naast de tap ook in een flesje verkrijgbaar in de supermarkt. Het zit in elegante, lichte flesjes met een modern-retro uitstraling. Ook heeft het een speciale dop, waardoor je geen flesopener nodig hebt. Handig hoor! En omdat het nu ook in flesjes zit, kan je ook thuis van Jillz genieten.

Ingrediënten
Jillz is gemaakt van appels. Het is een spannende mix van appelcider, gerstemout, zuiver water en een vleugje fruit. Alleen natuurlijke ingrediënten dus. En niet te vergeten 5% alcohol. Lekker fris, licht mousserend en sprankelend! Een onweerstaanbaar lekker drankje, vooral als je het koud drinkt!

Een Reactie op “NEW DRINK: Jillz

  1. Ik vind het drankje wel meevallen, en het blijf toch gewoon bier (wat echt een mannendrank is). als we het over vrouwendrank hebben, denk ik meer aan de Coebergh Sparkle. behalve dat het lekkerder is, is het ook veel vrouwelijker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s