NEW CELEBRATION: Fred Perry 100 Jaar!

Fred Perry 100 YearsAmsterdam – Fred Perry bestaat vandaag 100 jaar! En ter ere van dit heugelijke feit is de website http://www.fredperry100years.com online! Een leuke site met het levensverhaal van Fred Perry zelf, het ontstaan van het merk Fred Perry en oude foto’s van vroeger tot nu. Ook heeft Fred Perry een Special Edition 100 Year Fred Perry Shirt gemaakt voor de heren.

Dit shirt is online te bestellen is voor €68 euro!

Fred Perry 100 Year ShirtHonderd jaar nadat Fred Perry werd geboren – en 14 jaar na zijn dood – roept zijn naam nog steeds zulke uiteenlopende herinneringen op dat er bijna geen Brit is die hem niet voor de geest kan halen.

Voor de oudere generatie betekent Perry een slanke, katachtige sportman die in de jaren ’30 heer en meester op de tennisbaan was, voor de iets minder ouden is hij een superieure oud-speler die gezeten achter een radiomicrofoon deskundig, licht ironisch en scherpzinnig commentaar gaf; en voor duizenden anderen betekent zijn naam niet meer dan de naam van een bekend kledingmerk dat een lauwerkrans als logo heeft.

www.fredperry100years.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s