NEW WEBSHOP: Fresh Cotton

Adverteren bij Daisycon
Fresh CottonAmsterdam – Hij is al een tijd online, maar we wilde je deze webshop niet onthouden! Hippe webshop FreshCotton.com met niet alleen gave hoodies, originele T-shirts en dope jeans voor meiden en jongens, maar ook fijne sneakers en vette muziek! De shop heeft een uitgebreide collectie van vette shirts! Daar is het idee voor de webshop ook mee begonnen. De jongens achter de webshop wilden niet alleen zichzelf van vette T-shirts voorzien, maar ze wilden de shirts aan iedereen aanbieden!

FreshCotton heeft ook een tijdelijke pop-up winkel aan het spui in Amsterdam, The Spui Store. Waar ze de laatste maten van collecties tegen spotprijzen verkopen en waar je een selectie van nieuwe items alvast kan voelen of passen voordat je ze besteld! De shop wordt elke zaterdag aangevuld, maar wees er snel bij want de shop sluit op 14 juni!

De jongens van freshcotton.com hebben een fijn lijstje gemaakt voor wie hun site bedoeld is: ‘Die mensen die wel weten wat ze willen dragen maar het niet in de buurt kunnen vinden. Mensen waarvoor een leuk shirtje niet goed genoeg is. De luie donders onder ons. Die hardwerkende peeps die alleen ’s nachts kunnen shoppen. De skater, de breaker, de dikke rapper, de bmxer, de queens, de bitches, de beauties en de nerds.’ Dus voel jij je aangesproken door een van deze kreten?! Zeker even checken dan via de bovenstaande link!

I Love Fashion News Favorites:

Fresh CottonFresh Cotton
Fresh CottonFresh Cotton

Een Reactie op “NEW WEBSHOP: Fresh Cotton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s