NEW MAGAZINE: Shape

ShapeAmsterdam – De Modebiënnale lanceert in samenwerking met Elsevier het modemagazine Shape. In het magazine staan zowel modeontwerpers als het thema Shape van de biënnale, centraal. Het magazine bevat honderdvijfendertig pagina’s met onder meer interviews met Rick Owens, Proenza Shouler, Raf Simons en Klavers van Engelen.

Aan Shape werken zowel nationale als internationale modejournalisten mee. Bijvoorbeeld Borelli van Vogue.com, Cathy Horyn van The New York Times en John de Greef van Elsevier. De Nederlandse modejournalist Georgette Koning is verantwoordelijk voor de hoofdredactie.

Het blad pakt uit met drie verschillende covers! En heeft een shoot met natuurlijk als hoofdthema Shape. Helaas voor ons komt Shape maar eenmalig uit. Het blad ligt vanaf maandag 25 juni voor € 5 in gelimiteerde oplage in de winkel. Onder andere bij de Bijenkorf in Amsterdam en Arnhem, exclusieve modezaken, museumwinkels en een aantal gespecialiseerde boekhandels in de grotere steden. En het blad is natuurlijk te koop tijdens de modebiënnale zelf, van die 6 juni van start gaat en t/m 6 juli zal duren in Arhnem.

Maar ben je al zo benieuwd dat je niet meer kunt wachten? Dan is het blad nu ook al online te bestellen op www.elsevier.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s