NEW PARTY: Ping!

PingAmsterdam – Vanavond is het
weer zover, de tweede editie van Wednesday Night Live in de Supperclub presented by Ping! Morgen lekker een vrije dag i.v.m. Hemelvaart, dus reden genoeg voor een avondje uit!

Ping is een nieuw begrip voor netwerken. Elke industrie wordt vertegenwoordigd door verschillende toppers. Het concept wordt vanuit een New Yorkish way of promoting neer gezet! Het is daar heel normaal dat een concept in 5 dagen voor het event wordt opgezet en via die juiste kanalen to een hupe wordt gemaakt. Word on mouth is de sleutel tot succes hierbij!

PING! heeft vanavond op het programma:

Sandy21.00u SANDY DANE. Voor onbekend talent kan MySpace in sommige gevallen een mooi opstapje zijn naar een muzikale carrière. Zo ook voor Sandy Dane. Door haar eigen liedjes op haar MySpace pagina te zetten, kwam ze aan een platencontract bij Sony en bracht ze vorige zomer haar eerste single uit. Momenteel werkt ze aan haar nieuwe album met internationale producers en deze zal later dit jaar verschijnen. Sandy zal samen met haar gitarist de eerste set van de avond spelen!

Dotan22.00u DOTAN. Dotan is de host van Wednesday Night Live. Hij is als enige solo artiest getekend bij het record label Warner Music en brengt 29 mei zijn eerste single uit: Since i saw you! Momenteel is hij erg druk met zijn releaseparty, die op 5 juni zal plaatsvinden in Amsterdam. Net als vorige woensdag zijn Dotan en z’n band van plan een geweldige performance neer te zetten!

www.pingevents.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s