NEW T-SHIRT LINE: We

WEAmsterdam – Studenten van ArtEZ Fashion Academy Arnhem hebben  een nieuwe t-shirt lijn ontworpen voor de WE. Zeven T-shirts ontworpen door zes getalenteerde studenten liggen in 18 geselecteerde WE-stores in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Dertig studenten van de Arnhemse modeacademie deden mee aan de opdracht om twee witte basic T-shirts een dames en een herenshirt te restylen tot een draagbaar shirt in hun eigen stijl. De zeven winnende T-shirts maken deel uit van de exclusieve collectie ‘Created by… for WE’.

Hiermee steunt de modeketen niet alleen jonge aanstormend modetalent, maar geeft de WE hen eveneens een platform. De vakjury bestond uit Sidney Rhule, Vice Creative Director Product van WE, fashion designer Maikel Bongaert, topstylist Ruud van der Peijl en Matthijs Boelee, hoofddocent van modeacademie ArtEz. Zij stonden voor de moeilijke taak om uit zestig unieke designs zeven winnende ontwerpen te selecteren. De 7 shirts bestaan uit 3 heren shirts en 4 vrouwen shirt. Dus steek niet alleen jezelf in een new-designer shirt, want ook je handsome boyfriend kan een shirtje scoren in de WE stores!

Daarnaast is een hoofdprijs uitgereikt aan de ontwerper van wie zowel het dames- als herenontwerp in productie is genomen. Deze fantastische prijs ging naar William Fan. Hij reisde af naar Turkije om getuige te zijn van het volledige productieproces. In Istanbul kon hij met eigen ogen zien hoe zijn ontwerp in een Turkse fabriek tot een fashionable eindproduct wordt verwerkt om in gelimiteerde oplage in heel Europa te worden verkocht.

De T-shirts uit de ‘Created by… for WE’-collectie zijn voorzien van een speciaal logo, label en verpakking. De unieke shirts kosten 24,95.

Shirt ToonShirt SophieShirt RomyShirt SanneShirt Cleome

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s