NEW CAMPAIGN: Montblanc & Unicef

MontblancAmsterdam – Montblanc werkt samen met Unicef aan het wereldwijde bestrijden van analfabetisme. Er zijn in de wereld bijna 1 miljard mensen die geen boek kunnen lezen of hun naam kunnen schrijven, en meer dan 100 miljoen kinderen groeien op zonder kwalitatief onderwijs. Daar moet wat aan gedaan worden vinden ze bij Mont Blanc en Unicef.

De vorige campagnes werden gesteund door belangrijke mensen uit de muziek-, kunst- en sportwereld en door speciale edities uit de meïsterstück-collecties van Montblanc. Deze meïsterstück-collecties symboliseren niet alleen het grote vakmanschap van Montblanc maar laten ook zien hoe vastberaden Montblanc is om te strijd tegen het analfabetisme aan te gaan!
Tot nu toe heeft de samenwerking van Montblanc met Unicef maar liefst 1 miljoen dollar opgebracht voor de wereldwijde onderwijsprogramma’s van Unicef!

Dit jaar komt Montblanc weer met een nieuwe campagne om Unicef een handje te helpen, benieuwd wat dit gaat worden? Check regelmatig de site, wij houden je op de hoogte!

www.montblanc.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s