NEW LIMITED EDITION LINE: Dr.Hauschka

Dr.HauschkaAmsterdam – Misschien gaat er een alarmbel rinkelen bij het horen van het woord Dr.Hauschka; denk aan geitenwollen sokken, macrobioten met gras op de tanden en groene types die nooit eerder hun teennagels hebben gelakt. Deze vooroordelen gooien we bij deze voorgoed in de kliko.

Dr.Hauschka behoort tegenwoordig tot één van de meest luxueuze merken op het gebied van natuurzuivere cosmetica en weet menig BN’er, couturier en topmodel aan zich te binden. Binnen de filosofie van Hauschka bezit iedere huid de kracht zichzelf te herstellen en te verzorgen. Dr.Hauschka’s huidverzorgingsproducten ondersteunen dit natuurlijke proces.

Inmiddels is Hauschka met veertig jaar levenservaring ook de trotse bezitter van een eigen limited edition make-up lijn waarin zij de zomerlook van 2009 in een aantal prachtige pastel tinten weet te vatten. Ook ik ben gevallen voor de natuurlijke tintjes in trendy matzwart doosje met in de oogschaduw en blush een getekende bloem verwerkt. Dankzij de zuivere ingrediënten in de pastels blijft mijn huid vrij van roodheid en overgevoelige reacties wat een groot voordeel is na een nacht vertoeven in het Amsterdamse nachtleven.

Zelfs tijdens de ongelofelijke belangrijke en intelligente make-up scène in Bij ons in de PC blijven Eyeliner en Rouge Powder van Dr.Hauschka niet achterwege. Om ook bij jou het Dr.Hauschka = PC-oké gevoel naar boven te halen mag ik vijf sets weggeven met de nieuwste kleuren uit de Natural Pastels Limited Edition. Hebben? Mail snel je gegevens door en maak kans op deze set!

Kijk voor meer info en verkooppunten op www.drhauschka.nl

Liefs, Karlijn

Deze actie loopt van 22 mei 2009 tot 22 juni 2009

Natural Pastels FlyerDr.Hauschka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s