NEW SHOPPING EVENT: ShoppingNight 2009

Shopping NightAmsterdam – Donderdag 25 juni is het zover: ShoppingNight 2009. Voor de echte shopaholics onder ons, die niet genoeg hebben aan van 9.00 tot 17.00! Vanaf 18.00 uur tot middernacht de hele binnenstad van Den Haag één groot shoppingparadijs!

Voor wie niets van dit evenement vol fashion, entertainment en fantastische kortingen wil missen, is de website http://www.shoppingnight.nl nu online. Hier vinden de al hongerige shopaholics het complete programma, acties en alle exclusieve aanbiedingen van winkeliers

Het thema voor ShoppingNight 2009 is ‘The Experience’, de beleving van het shoppen in al haar facetten. Shoppen is meer dan alleen maar iets kopen. Het is zien, luisteren, voelen, proeven en ruiken; een ultieme shopping experience (alsof wij dit nog niet wisten!). Zo presenteren Haagse modetalenten en gevestigde designerlabels de nieuwste modetrends op een catwalk van 45 meter lang.

DJ Phil Horneman van WickedJazzSounds én Glennis Grace zorgen voor fantastische optredens op de mega catwalk. Op de Boekhorststraat is een 1001-nacht bazaar en in de Passage kunnen de shopaholics terecht voor kookdemonstraties en tastings. Want ook aan de smaakpapillen is gedacht; van fingerfood, exotische hapjes, verse sappen en speciale theesoorten tot champagnecocktails. Want wie goed shopt krijgt honger!

Voor beautylovers worden er gratis voet- en nekmassages gegeven, zijn er workshops en geven experts styling- en beautyadvies. De avond wordt natuurlijk groots afgesloten met een live optreden van Kraak & Smaak!

www.ladytalk.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s