NEW BEAUTY SECRET: Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry

BraunAmsterdam – Met de zomer in het vooruitzicht zijn een paar perfect onthaarde benen een must om met ontblote kuiten op de boulevard te kunnen flaneren. Van scheren krijg je stoppels en de Dove Hair Minimising Deodorant gebruiken als aromatische bodyspray gaat wat ver. Om deze problemen te voorkomen introduceert Braun iets nieuws onder de ontharingshorizon: Silk-epil Xpressive Wet & Dry.

Wat beloofd het apparaat? Het epileer-apparaat staat voor een gladde en cactusvrije huid voor ongeveer vier weken. Warmte en water verzachten de pijn van het epileren, daarom is de Silk-epil Xpressive uitgerust met een Wet & Dry systeem waarmee ook onder de douche veilig geschoren of geëpileerd kan worden. Volgens het promo-praatje van de fabrikant verwijdert de Xpressive tot zeven keer meer korte haren dan tijdens een stevige waxbeurt en haalt ze met één beweging meer haartjes weg dan elk ander epileerapparaat op de markt.

BraunTijd om de haar-eter uitgebreid te testen! Met jarenlang ervaring binnen het vakgebied der epileerapparaten begin ik sceptisch aan de gebruiksaanwijzing. Het aantal verwisselbare kopstukken (voor o.a bikinilijn, oksels, scheren, benen, etc) liegt er niet om, dit is een uiterst professioneel apparaat. Dan slaat de motor aan die even tijd nodig heeft om op te trekken. Eenmaal warm gedraaid produceert het ding genoeg herrie om een heel voetbalveld mee te maaien, laat staan de paar bescheiden donshaartjes op mijn been. Het resultaat mag er wezen, al zijn vier weken gladde killer legs net iets te hoog gegrepen. Laten we het houden op een week lang genieten van een babyhuidje, daarna kan het geëpileerde gebied nog een week lang worden bijgehouden door pietje-precies pincetwerk om vervolgens weer te eindigen met de Braun Silk-epil Xpressive in je hand.

De Braun Silk-epil Xpressive is voor 159,00 verkrijgbaar in winkel.
Dove Hair Minimising Deodorant gratis te proberen via de Dove site.

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s