NEW POP-UP STORE: Next Shape in Bijenkorf Arnhem

Mode BAmsterdam – Van 4 juni tot 6 juli staat de Bijenkorf Arnhem in het teken van de Arnhem Mode Biënnale met een exclusieve ‘Next Shape’ pop-up store waar je beeld van opkomende Nederlandse design labels kan vinden.

Op zaterdag 13 en zaterdag 20 juni tussen 14.00 en 16.00 uur en donderdagavond 25 juni, van 19.00 tot 21.00 uur zijn er een aantal van de ontwerpers van de labels in de pop-up store aanwezig om hun collecties te verkopen!

De ‘Next Shape’pop-up store is verdeeld over drie paviljoens in de Bijenkorf. De paviljoens in de Bijenkorf zijn geïnspireerd op de buiten-paviljoens die gedurende de Arnhem Mode Biënnale door de stad staan.  In de etalage aan de voorkant van de Bijenkorf in Arnhem worden bijzondere showpieces van de labels geëxposeerd.

Aan de achterzijde van de Bijenkorf in Arnhem worden de collectiestukken die te koop zijn, gepresenteerd. De ‘Next Shape’ pop-up store is een initiatief van de Bijenkorf, Arnhem Mode Biënnale en HTNK fashion recruitment & consultancy.

De volgende labels zullen in de ‘Next Shape’ pop-up store worden verkocht:
And Beyond – MLY – Roswitha van Rijn – Mada van Gaans – Joline Jolink – Bas Kosters – Ignoor – Monique van Heist – Conny Groenewegen – Daryl van Wouw – EnD – Edwin Oudshoorn – Sjaak Hullekes – Corné Gabriëls – G+N

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s