NEW SNEAK PREVIEW: H&M

H&MAmsterdam – Oh wat hebben we zitten smullen bij deze preview van H&M! Want het designteam van H&M heeft dit najaar het accent gelegd op vernieuwende vormen en volumes!

Het silhouet voor de dames is dramatisch met opvallende vormen en volumes! Maar wel met de glanzende stoffen en pailetten waar we deze zomer al zo blij van werden!

I Love Fashion News Favorites:

Er zit een Russische twist in de decoratieve versieringen en uniforme stijlen. Je ziet versierde, betoverende folklore met de nadruk op glanzende zijde, rijk fluweel en goud of strak in uniform. De inspiratie werd gehaald uit sprookjes en natuur, geïnspireerd door de outfits van jagers en vissers.

Power geven de gebeeldhouwde sterke schouders en de smalle taille, dit is DE trend voor sterke zelfbewuste vrouwen (zoals wij). Hier ook weer een knipoog naar de jaren ’80 met super stretch items en kenmerkende accessoires.
De kleuren zijn zwart, grijs, bruin, blauw, wit en kaki, met een gouden of glimmende twist! De prints zijn gestreept, bloemen, polkadot, cartoons, borduursels en patchwork!

Voor heren ziet het silhouet er slank uit met een rock ’n roll uitstraling. Krachtige accessoires worden aan de outfits toegevoegd om de look te versterken!

Smullen dat zullen we zeker als de kleding in de winkel hangt, helaas nog even wachten.

H&MH&MH&MH&MH&M
H&MH&MH&M

H&M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s