NEW SUMMERTIP: Hunkemöller en MODELco

ModelCo Tan airbrushAmsterdam –  Wie herkent het niet? Een leuke bikini kopen voor het komende strand seizoen, maar je durft geen stap buiten het pashokje te zetten met je bleke winter huid! Zo’n trendy bikini staat altijd leuker op een mooi gebruinde huid! Het genieten begint nu al in het pashokje.

In de maand juni bundelen Hunkemöller en het Australische beauty merk MODELco hun krachten en laten zien hoe je de perfecte ‘fake’ tan creëert bij je bikini. Je bent in een hand- omdraai klaar voor een dagje strand met je nieuwe bikini en sun kissed skin.

Looking hot & tanned met MODELco en Hunkemöller!

Het Australische quick-fix beauty merk MODELco is expert op het gebied van tanning producten. ModelCo heeft een breed assortiment aan revolutionaire tanning producten. Kenmerkend voor de producten is dat ze allemaal makkelijk aan te brengen zijn. Bij aankoop van Hunkemöller badkleding ontvang je vanaf 8 juni een MODELco kortings voucher. Deze korting kan je gebruiken om je perfecte pre-summer TAN aan te schaffen via http://www.modelcostore.com. De korting is maar liefst 15%.

In juni 2009 is de complete badmode collectie verkrijgbaar in alle Hunkemöller filialen. Van glamorous badpakken tot sportieve bikini’s. Handig is dat de topjes en broekjes los verkrijgbaar zijn voor als je verschillende onder en bovenmaten hebt! Onder alle members van Hunkemöller zullen een aantal speciaal gecreëerde tanning pakketten verloot worden!

ModelCo stappenplan voor het creëren van een perfect tan:

Stap 1
Scrub je huid eerst met een moisturizing body scrub.

Stap 2
Breng het MODELco tanning product aan, een half uur nadat je gedoucht hebt. Je huid reageert dan het best op de actieve tanning ingrediënten.

Stap 3
Een goede plek om de tan op te brengen is in de douche. Goed schudden voor gebruik en spray van een afstand van 40 cm in een  vloeiende (of roterende) beweging. Je zult de cacaoboter geur heerlijk vinden! Breng een lichte spray aan voor een lichte teint en spray meer voor een donkerbruine gouden teint.

Stap 4
De self-tanner zal na 6-8 uur kleur ontwikkelen, wacht 15 minuten voordat je je aankleedt en wacht acht uur met douchen. Was je handen nadat je de spray hebt aangebracht. Et Voila!

Hunkemoller

www.hunkemoller.nl

www.modelcostore.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s