NEW DESIGN CLASS TIP: Artemis Styling Academie

ArtemisAmsterdam – Artemis Styling Academie heeft een stel nieuwe modecursussen. De cursussen geven je het inzicht en de vaardigheid om voortaan je eigen creaties te maken. Voor modeliefhebbers dé manier om je creatieve brein een nieuwe boost te geven!

We zien steeds vaker dat mensen teruggrijpen naar oude manieren om weer ‘als nieuw’ voor de dag te komen. Hoe ouderwets het eerst was om met een zelf gebreide sjawl rond te lopen, hoe hip het nu juist is! Het is nu in 2009 weer helemaal hip om zelf de crea bea uit te hangen! Steeds meer mensen graaien in het naaikistje naar naald en draad om zelf iets voor de dag te toveren. Helaas is deze creatieve vaardigheid niet voor elke modeliefhebber van nature te beheersen.

Daarom komt Artemis Styling Academie vanaf oktober met vier nieuwe modecursussen die je het inzicht en de vaardigheid leren om zelf aan de slag te gaan! De cursussen Modeontwerpen, Modetekenen, Patroontekenen en Couturetechnieken kunnen naar eigen wens en tijd worden gecombineerd en gestapeld tot een complete basis om zelf creaties te realiseren! Voor degenen die de smaak te pakken krijgen en volledig in de huid van een modeontwerper willen kruipen, biedt Artemis de Voltijdopleiding Modedesign.

Begint het al te kriebelen bij het lezen van dit goede nieuws, heb je interesse in één of meerdere modecursussen of de Voltijdopleiding Modedesign? Check dan: www.stylingacademie.nl

ArtemisArtemis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s