NEW SUMMERTIP: Perfect Legs met Coverderm

Coverderm Perfect Amsterdam – Het is eindelijk zomerweer! Kortom: de hoogste tijd om je allerleukste fladderende jurkjes, bikini’s en korte broekjes weer uit de kast te halen. Super hip en happening, maar helaas niet voor iedereen altijd een even groot plezier.

Vervelende blauwe plekken, rode adertjes, littekens en pigmentvlekken kunnen jouw het plezier in een zonovergoten outfit  gemakkelijk verpesten. Geen nood, want Perfect Legs van Coverderm biedt de ideale oplossing om imperfecties in enkele seconden te laten verdwijnen. Het resultaat: de hele dag lang een prachtig egale huid, zonder ontsierende vlekjes of plekjes.

Bovendien kun je uit het brede kleurscala voor iedere huidskleur de perfecte tint kiezen. En geeft Perfect Legs van Coverderm niet af, en ook douchen of zwemmen is geen enkel probleem. Nog beter: dit product houdt tot maar liefst anderhalf uur in het water. Dus of je nu gaat stappen, shoppen of heerlijk dobberen aan zee, met Perfect Legs van Coverderm wordt deze zomer hoe dan ook stralend en zorgeloos!

Coverderm Perfect Legs nr. 1 t/m 9  € 31,50(50ml)
Waar je Coverderm kunt kopen? Neem contact op met:
Leijtens Import 041 – 634 31 66

Coverderm Perfect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s