NEW STORES: Mango

MangoAmsterdam –  Met een nieuw gezicht staat Mango zo sterk in haar schoenen dat ze 3 nieuwe winkels openen! En met deze nieuwe shops in Georgia, Belarus en Guatamala is Mango nu gevestigd in 93 landen!

Mango, Spanje’s grootst internationale mode keten kwam eind mei in Minsk, Belarus op de markt! En afgelopen seizoen opende de mode keten ook al een winkel in Tbilisi, Georgia. En de eerste winkel in Guatamala zal half juni opengaan!

De winkel in Minsk heeft van maar liefst 220 m2 aan shoppingplezier en is gevestigd in het hipste shopping centrum van Minsk! Het interieur bestaat vooral uit witte en zwarte meubels, en het geheel krijgt een warme sfeer door het speciale lichtgebruik. Mango is van plan om dit najaar nog een winkel in Minsk te gaan openen. De winkel heeft een oppevlakte van 240 m2 en is verspreid over 2 verdiepingen. Maar de allergrootste nieuwe aanwinst van Mango, de shop in Guatamala, die bestaat maar liefst uit 400 m2!

MANGO

Beginnen de shoppingkriebels al te kriebelen? Boek dan snel een ticket naar een van de nieuwe shops, of kijk voor foto’s op http://www.mango.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s