NEW WEBSHOP: Gem Kingdom

Gem KingdomAmsterdam – Hij is al een tijdje online, maar ook deze webshop wilde we je niet onthouden namelijk de webshop van Gem Kingdom! Nu dus naast de winkel die je misschien al kende, nu ook een webshop!

Gem Kingdom heeft een heel ruim assortiment met stoere maar elegante sieraden! Je kunt zien dat de Gem Kingdom sieraden met zorg en aandacht voor detail met de hand zijn gemaakt. En er wordt steeds gebruik gemaakt van de allerbeste materialen: zoals Sterling zilver, halfedelstenen, parelmoer, porselein, hout, acryl, gegraveerd Swarovski kristal en polyester, samengebracht in ontwerpen die individualiteit uitstralen!

De collectie bestaat uit zowel vrouwen- als mannencollecties, unieke zilveren kunstvoorwerpen, accessoires voor in huis, couture collecties en collector’s items, zoals bijvoorbeeld de schattige Happy Baby collectie waar elk jaar een nieuwe baby bij komt!

Ieder Gem Kingdom ontwerp bevat contrasten: oervorm tegenover elegantie, het etnische naast het ultramoderne, het historische in harmonie met het futuristische. Hierdoor heeft de sieradencollectie een zeer persoonlijke uitstraling!

In de webshop kun je de verschillende lijnen van Gem Kingdom bekijken en direct bestellen natuurlijk! Benieuwd? Check: www.gemkingdomshop.nl

Wij hebben natuurlijk onze favorieten voor je op een rijtje gezet!
Gem KingdomGem Kingdom Gem KingdomGem Kingdom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s