NEW BRAND: Efva Attling

Efva Attling Amsterdam – Dat Scandinavie hip is weten al een tijdje, maar er is weer nieuw talent aan de scandinavische horizon gespot! Namelijk Efra Attling, misschien zegt de naam je nog niet zoveel. Maar zeker een naam om in de gaten te houden want de populaire sieraden van Efra zijn de must-have van het moment!

Misschien heb je een van haar sieraden al wel menig Celeb gespot? Want Madonna heeft haar oog al laten vallen op de ‘Homo Sapiens’ ketting! Ook Meryl Streep, Jennifer Aniston en Sharon Stone zijn fans die Efva Attling tot haar klanten mag rekenen! Er zijn nu 6 Efva Attling winkels en het merk wordt verkocht bij 150 verkooppunten wereldwijd!

Designer Efva Attling 
Efva Attling, geboren in Stockholm, begon op jonge leeftijd met een opleiding tot zilversmid. Haar droom om juwelenontwerpster te worden werd tijdelijk on hold gezet toen Eileen Ford, van het beroemde Ford Models, Efva op 17-jarige leeftijd spotte! Met als resultaat een 12 jaar durende zeer succesvolle internationale modellencarrière! Omdat muziek en het schrijven van teksten in haar bloed zit startte zij in 1981 een popband genaamd de X Models waarmee zij midden jaren ‘80 de grote hit scoort met het door haar gecomponeerde “Two of  us”. Na een carrière als ontwerpster voor de modeketen H&M en Levi’s belandt zij vanaf 1996 terug bij haar grote passie: het ontwerpen van juwelen. En daar zijn we ook erg blij mee!

SieradenSieraden

Nieuwsgierig naar meer? Kijk dan op: www.efvaattlingstockholm.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s