NEW SNEAK PREVIEW: McGregor

McGregorAmsterdam – De nieuwe Womenswear Fall/Winter collectie van McGregor geeft je een Schots gemixt met een Amerikaans college gevoel! De sportswear en de casual collectie laten een vrouwelijke look zien voor een koude winter in stijl!

De Sportswear collectie is gebaseerd op de drie thema’s; ‘The Glenn’s, ‘Rugby’ en ‘Aspen’ The Glenn’s geeft een combinatie van Schotse tartans met het Amerikaanse University gevoel. Een lijn met echte McGregor kleuren en denim uniform jasjes en koltruitjes met epauletten.  ‘Aspen’ ademt de glamorous sfeer van après-ski in een prestigieus ski resort. Glanzende zilveren glamour jacks en warme gebreide kabelvesten met bontdetails hier de echte eyecatchers! ‘Rugby’ is geïnspireerd op de ultieme winnaarsmentaliteit en teamspirit. De lijn geeft je een sterk silhouet door laagjes op laagjes te dragen!

De casual collectie van McGregor bestaat uit de thema’s ‘Navajo’ en ‘Hunters Forest’. ‘Navajo’ heeft een stoer verwassen look met als vrouwelijke puntjes geborduurde motieven en luxe afwerkingen! ‘Hunters Forest’ is geinspireerd op het grote zoetwatermeer in de Amerikaanse ‘Sierra Nevada’! Denk aan een knisperend haardvuur en blokken hout. De stoere gewassen denims en lange warme vesten met grofgebreide sjaals zijn hier de echte must-haves!

Nieuwschierig naar meer? Kijk dan op www.mcgregor-fashion.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s