NEW SHOP: L’altradonna

StoreAmsterdam – Elke stad heeft speciale plekjes, die bijna niemand kent. Winkels waar je lang naar hebt moeten zoeken om ze te vinden. Maar als je ze eenmaal hebt ontdekt dan wil je niets anders meer! In het hart van Rotterdam-Hillegersberg heeft ILFN zo’n winkel gevonden: L’altradonna!

Het is een winkel met een visie en sterke labels, voor vrouwen die het bijzondere in eenvoud zien. L’altradonna heeft een vrouwelijke collectie met grote diversiteit bestaande uit verschillende merken, zoals: Humanoid, Patrizia Pepe, Blue Blood, Martin Margiela, Designers Remix Collection, Jerome Dreyfuss, Ilaria Nistri, Isabel Marant (kleding én sieraden), See by Chloé, Baum und Pferdgarten, Paul & Joe sister, G-star en Akiabara. Van feestelijke avondjurken en hippe jeans tot  lingerie, schoenen, tassen, sieraden en producten als kaarsen, modeboeken en parfum. Het aanbod is breed zodat er voor iedere vrouw en iedere stijl iets moois te vinden is!

Als je binnenstapt lijkt het alsof je een stoere Franse boutique binnen stapt. De winkel van ruim 200 vierkante meter is een open ruimte waar de kleding rondom hangt zodat je makkelijk een rondje kunt maken!

Wil jij ook een kijkje nemen in deze leuke shop? Wandel dan eens binnen op Freericksplaats 12-14 in Rotterdam – Hillegersberg
Of kijk op de website: www.laltradonna.com

Store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s