NEW WEBSITE TIP: Digitale paskamer op Shopgirl

Digitale PaskamerAmsterdam – De website shopgirl heeft een onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat een kwart van de vrouwen tijdens het shoppen de paskamer niet uit durft!
De grootste reden is onzekerheid over het lichaam.
En daarom heeft Shopgirl, in samenwerking met MimicMedia, de online paskamer bedacht! Deze tool zorgt ervoor dat je de winkel niet meer in én het pashokje niet meer uit hoeft!

Hoe werkt de online paskamer?
 Vanaf nu is het mogelijk om op Shopgirl.nl online kleding te passen en te bestellen. De online paskamer maakt een virtuele versie van jezelf, die je vervolgens digitale kleren kunt aantrekken om een gevoel te krijgen of de kleding past en hoe het te combineren is! De online paskamer moet online shoppen beter en leuker maken en ervoor zorgen dat je bestelde kleding minder vaak hoeft terug te sturen!

Zelf proberen? Kijk dan op www.shopgirl.nl

Het onderzoek: Het onderzoek naar het shopgedrag is gedaan onder 800 vrouwen. In het onderzoek werd onder andere gevraagd waar zij zich tijdens het shoppen aan ergeren en of men bereid is te betalen voor kledingadvies.
Het grootste deel van de vrouwen (66%) probeert haar onzekerheden te camoufleren door middel van kleding en let daarop tijdens het shoppen. Een kleine 10% van deze vrouwen zou het graag willen, maar weet niet hoe ze haar onzekerheden door middel van kleding kan camoufleren. En maar liefst twee derde van de vrouwen heeft een sterke behoefte aan kledingadvies en ruim 40% is bereid hiervoor te betalen.

Digitale Paskamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s