NEW IT-BAG: Mulberry’s MITZY hobo

ClaudiaAmsterdam – Na jarenlang afzien met goedkope H&M-tassen ben ik het zat. Het is tijd voor mijn eerste designer bag. Ik wil een klassieke, tijdloze tas waar veel rommel in past. Een lastige opgave was het om de ultieme match te vinden. Mijn zoektocht eindigt in de PC waar ik bij Mulberry-man Jan-Willem klaag over het ordinaire tassenaanbod bij zijn PC-collega’s. Ineens zie ik de Mitzy hobo. Het is liefde op het eerste gezicht. Sinds die dag wijkt Mitzy niet meer van mijn zijde en verwacht ik een extra stoel aan tafel zodat Mitzy deel kan nemen aan het gesprek en bovenal niet vies wordt.

En verrek, wat blijkt; nadat jullie eigen verslaggeefster met een Mitzy is gespot heeft ook topmodel Claudia Schiffer haar creditcard laten roken in de dichtstbijzijnde Mulberryshop. Karlijn

De Mitzy hobo is dé absolute must-have voor elke fashionista die dit seizoen haar pas-geshopte-garderobe met de buitenwereld wil delen. De tas is groot genoeg om af te vullen met onmisbare accessoires (lipgloss, poeder, een spiegeltje, pen + notitieblok en deodorant) en heeft daardoor een nonchalante, doch rijke uitstraling. Natuurlijk maakt tassengigant Mulberry alleen gebruik van kwaliteitsleer van haar vertroetelde Italiaanse runderen en is de it-bag rijk gevoerd met een vakje waar een i-Phone of Blackberry in past.

Mitzy Hobo in Hair Calf Rouge Noir

Voor de dames die echt op chique willen gaan is er de Mitzy in Rouge Noir Kalfshaar. Deze tas is vanaf juli verkrijgbaar bij Mulberry op de PC Hooftstraat voor een crisisbestendig bedrag van 1.500 euro. Kleurrijke types onder ons vallen vast voor de turquoise Mitzy variant van struisvogelleer a 2.400 euro.

Liefs Karlijn

3 Reacties op “NEW IT-BAG: Mulberry’s MITZY hobo

  1. Waarom voor de Hermes winkel poseren met een Mulberry tas???

  2. Daar werd Karlijn gespot met de Mitzi! :-)

  3. Super leuk! Alweer een top verhaaltje en super mooie tas!! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s