NEW JEWELLERY FACT: Kate Moss draagt Soho Hearts

Vogue Kate MossAmsterdam – Na acteur Mickey Rourke kiest opnieuw een celebrity voor Soho Hearts. En wel niemand minder dan Kate Moss! Ze draagt oorringen van Soho Hearts op de cover van de Vogue! De muze van fotograaf Mario Testino heeft de sieraden persoonlijk verkozen boven Bulgari en Cartier!

De sieraden van Soho Hearts zijn al enige tijd zeer populair onder celebrities. Zo werden eerder al Christina Aguilera, Paris Hilton en Kim Kardashian met de ´it´ sieraden gespot! Na het rode loper moment van Mickey Rourke tijdens de Oscars met de ´skullring´ siert nu topmodel Kate Moss de cover van de Japanse Vogue met originele Soho Hearts oorringen.´Het is echt fantastisch! Via mijn PR bureau in Amerika zijn de sieraden terecht gekomen bij de stylist van Kate Moss. Even later werd ik verrast met het goede nieuws dat Kate Moss ´herself´ mijn oorringen heeft verkozen boven sieraden van Bulgari en Cartier´ aldus de Nederlandse eigenaresse Juliette Booker.

Na de verschijning van de Japanse Vogue waren de oorringen binnen een mum van tijd uitverkocht. Maar er is goed nieuws! Binnen drie weken zijn de oorringen weer volop verkrijgbaar voor € 49,95 via de webshop http://www.sohohearts.com Snel bestellen dan dus!

Vogue Kate Moss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s