NEW BEHIND THE SCENE PICS: Flora by Gucci

GucciAmsterdam – Het meest begeerde luxe merk ter wereld komt met een nieuwe geur; Flora by Gucci. Een sensuele en vrouwelijke geur vol contrasten die een chique soort optimisme uitstraalt door de mix van bloemextracten en fruit.

Afgelopen winter werd de geur al gehyped in de VS en in Nederland is het luchtje sinds een maand nauwelijks aan te slepen. Gucci stelde Frida Giannini kort geleden aan als Creative Directer om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. Een uiterst slimme zet op het juiste moment. Frêle Frida ontwierp het flacon van Flora en haalde daarbij haar inspiratie uit het originele Floramotief uit 1966, een speciaal ontworpen sjaal voor prinses Gracia. Giannini gebruikte als eerste in de geschiedenis het bekende Gucci patroon voor een parfumoutfit en creëerde een zwart/wit ontwerp van het bekende bloemenmotief.
Gucci
Model voor de Flora-campagne stond Abbey Lee Kershaw. Dit Australische model heeft vele cover gesierd waaronder Voque, Numero, V en W. Voor Gucci liep zij eerder een exclusieve show tijdens de presentaties van de nieuwe collecties in Milaan afgelopen winter en staat zij bekend als één van de tien beste nieuwkomers volgens Style.com. Niet verwonderlijk vinden wij bij I Love Fashion News na het zien van wat snapshots behind the scenes gemaakt tijdens de shoot voor Flora. Kijk en oordeel zelf.

Gucci
Gucci
Gucci
Gucci

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s