NEW GRAZIA INTERVIEW: Micky Hoogendijk

GraziaMicky Hoogendijk openhartig in Grazia
”Waarom moet ik sorry zeggen?”
Hoofddorp – In de nieuwste editie van Grazia vertelt Micky Hoogendijk uitgebreid over haar liefde voor Adam Curry en de consequenties daarvan. Een interview over schuldgevoel, de ‘golddigger-verwijten’ en de wel heel moeilijke start met Adams dochter Christina.

Vogelvrij verklaard
Eind mei barstte een showbizzbom in Nederland: Adam Curry en Patricia Paay gingen uit elkaar. Na twintig jaar huwelijk was de internetondernemer verliefd geworden op actrice/producent Micky Hoogendijk. Het kersverse stel werd vogelvrij verklaard en kreeg ladingen kritiek te verwerken. In een interview met Grazia vertelt Micky, ook tijdens het gesprek vergezelt door Adam, haar verhaal.

Schuldgevoel
”Ik ben gewoon ook heel erg verliefd. Natuurlijk is er een schuldgevoel, maar aan de andere kant zie ik hoe blij Adam is en hij hoe straalt en opbloeit bij mij. Daar hoef ik toch geen sorry voor te zeggen?” Micky blijft rustig onder alle commentaren die ze over zich heen heeft gekregen. “Ik moest denken aan wat Guusje Nederhorst ooit tegen me zei: als je de negativiteit niet tot je neemt, dan bestaat het ook niet. Dat was voor mij heel fijn, want ik vond het best heftig wat er allemaal gebeurde.”

Relatie met Christina
In het interview met Grazia geeft Micky wel toe dat ze worstelt met het feit dat Christina, de dochter van Adam en Patricia, de dupe is geworden. “Ik wil best de gebeten hond zijn, daar draait het niet om. Als ik Christina was en de nieuwe vriendin van mijn vader op deze manier werd geïntroduceerd, zou ik ook denken: wat een kuthoer, flikker op. Tuurlijk. Dat beeld klopt alleen niet, de feiten liggen anders. We hopen gewoon heel erg dat er een opening komt tussen Adam en Christina.”

Baby-wens
Micky is ook open over haar eventuele babywens, die in veel bladen meteen werd vermoed: “Er wordt geroepen dat ik heel snel een huwelijk en een baby wil. Maar een nieuwe zwangerschap vind ik een heel persoonlijk onderwerp. Ik heb twee kinderen verloren, dus dat ligt nogal gevoelig. Ik snap best gezien mijn leeftijd dat mensen erover beginnen, maar ik hoor ook geluiden van: Lets get her pregnant, dan heeft ze ‘m ofzo. Maar daar ben ik helemaal niet mee bezig. I want to get to know him.”

De Grazia met het 4 pagina’s tellende interview met Micky Hoogendijk ligt vanaf Morgen 10 juni  in de winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s