NEW KARLIJN IN THE CITY BLOG

KarlijnAmsterdam – Afgelopen week bracht ik een bezoek aan twee events die nog net niet mijn leven veranderde: de lancering van de nieuwe LadyPhone van Samsung en de uitreiking van de aller eerste Glammy Awards.

Samsung vond het tijd worden voor een nieuwe LadyPhone, een item waar absoluut elke vrouw in tijden van crisis op wacht. Afgelopen dinsdag lanceerde topmodel Yfke Sturm de chique Allure S S5050 in de Duif te Amsterdam. Ik val binnen in een prachtig versierde kerk met knalroze catwalk. Samsung wist naast Yfke heel bekend vrouwelijk Nederland te strikken. Op elke vierkante meter staat een vrolijke soapster in zuurstokroze jurk (roze was de dresscode) te borrelen of een presentatrice te oefenen op haar uitspraak in een druk gesprek. Tja, de dames zouden gek zijn op de bank te blijven zitten met de wetenschap dat er aan het eind van de avond niemand het pand verlaat zonder LadyPhone. Dan doven de lichten en stapt Quinty Trustfull de catwalk op om het programma aan elkaar te praten. Hoogtepunt naast de Allure S is een modeshow met items uit de PRC-collectie, het label van de vorig jaar overleden ontwerper Percy Irausquin. Er werden zelfs een aantal nog nooit-eerder-vertoonde jurken geshowd. Inmiddels is het al 22.00 en begint mijn tijd te dringen. Ik moet mijn trein richting ouderlijk dorp Driebergen halen om daar de volgende dag schoon te maken bij mijn twee thuiszorg oma’s. Gelukkig weet ik nog net de trein van 22.30 te halen. Anders werd het lopen naar huis omdat mijn ouders het tegenwoordig vertikken hun verwende kind na 23.30 op te pikken bij het station.

Boegbeelden Yfke en Quinty zweren bij roze en Samsung

Boegbeelden Yfke en Quinty zweren bij roze en Samsung foto by RVDA

Even kort wat zakelijke details over de telefoon. De Samsungs LadyPhone is vormgegeven in stijlvol zwart/roze design en uitgerust met Bluetooth, FM-radio, 3.2 megapixel camera, etc. Kortom; de mogelijkheden zijn onbeperkt. Om Yfke de eer toe te kennen die zij verdient ontwikkelde Samsung een speciale Fashionology Box bij de LadyPhone met daarin een PRC shawl t.w.v 59,95 en het boek ‘Yfke’s Model Secrets’.

Glammy Awards

Glammy Awards

De woensdag begint vroeg met een dag hard schrobben, boodschappen doen en thee drinken met oma Addy en oma Trees. Na deze waardevolle uren kletsen over het glorieuze verleden begint ‘s avonds mijn werkdag pas echt. Er ligt een presentatieklus voor US Markets tijdens de uitreiking van de Glammy Awards. Per auto verplaats ik mij met vriendin Evelyn van H. en Amarante S. richting hotel de Goudfazant in Amsterdam Noord waar het allemaal gaat gebeuren. Ook hier ligt een knalroze loper klaar om de genomineerden voor een Glammy Award te ontvangen. Ik begin met diepgaande interviews en val iedereen die er toe doet lastig met de vraag ‘wat is het laatste waar je op zou bezuinigen’, ‘wat is het duurste en het goedkoopste wat je draagt vanavond’ en ‘heb je last van de crisis’? De antwoorden waren divers en leidden tot het volgende filmverslag waarin Victoria Koblenko’s ‘budget-kapsel’ niet helemaal in de smaak valt bij mij. Sorry Victoria maar van zoveel haarschuifjes bij elkaar raakt mijn gestel van slag. De rest van de celebs zagen er fantastisch uit. Alle genomineerden waaronder Georgina Verbaan en Hanna Verboom kregen een persoonlijke styliste thuis om te zorgen dat de dames er van top tot teen glamorous uitzagen. Na deze metamorfose werden de genomineerden in limousine opgehaald om in stijl te worden afgeleverd. Ondertussen informeer ik vrolijk verder naar de zwaarte van ieders portemonnee en verrek daarbij van de kou na een uur buiten interviewen. Dan zit mijn werk erop, alle celebrity’s zijn binnen en ik kan geen recessie-ellende meer aanhoren. It’s party time! Hanna Verboom en Roeland Fernhoud zorgen er in een uur tijd voor dat de awards bij de winnaars terecht komen. Kijk voor exacte details op www.glammyawards.nl. Na de bloedstollende uitreiking is het tijd om er een eind aan te breien. Ik incasseer mijn goodiebag met de drie winnende beautyproducten erin en spring wederom met E. en A. in de veredelde limousine van vriend Hidde de V. Als afsluiter drinken we een laatste drankje bij Momo en gaan langzaam op huis aan.

Moe maar voldaan bijkomen van de wervelende award-show

Moe maar voldaan bijkomen van de wervelende award-show

Volgende week verslag van de eerste Hollandse Nieuwe met bijbehorend feestje in het Hilton, een botenevent met snelle jongens bij Strand Zuid en een Juvena-beautylunch zodat ik straks helemaal op de hoogte ben van hun nieuwste producten en met alle wereldleiders een gesprek op niveau kan aanknopen.

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s