NEW SUMMER TIP: L’Occitane

Protetor SolarAmsterdam – De bestaande Sun Care lijn van L’Occitane wordt uitgebreid met nieuwe handige producten! De cremes hebben een hoge factor en hebben de Organic Buriti als hoofdingrediënt. Buriti fruit is afkomstig van de Buriti palm die in Brazilië bekend staat als magische “tree of life”! Uit de buriti vrucht is een olie extract gehaald dat beschermt tegen veroudering!

L’Occitane maakt het verschil in zonverzorging want geen van de ‘Do Brasil Sun Care’ producten bevat chemische filters, zink of alcohol. De producten zijn dermatologisch getest en geven je een optimale bescherming tegen UVA en UVB straling!

De zonnecrèmes van L’Occitane zijn ook goed geschikt voor de gevoelige huid. De natuurlijke basis van de producten garandeert je een optimale huidtolerantie en ruiken bovendien ook nog eens super lekker! Veel nieuwe producten verschijnen in handige meeneemverpakkingen die prima in je handtas passen! Zo kun je dus overal lekker zon beschermd voor de dag komen!

De nieuwe producten zijn vanaf juni verkrijgbaar in alle L’Occitane boetieks in de steden Haarlem, Maastricht, Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en Den Haag of check de website: www.loccitane.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s