NEW EVENT: Inconnu biedt platform aan nieuw modetalent

InconnuAmsterdam – Op 14 juni staan aanstormende Nederlandse modeontwerpers in de schijnwerpers in een blik-openend evenement in Canvas op de 7e in Amsterdam. De collectie met ingeblikte shortjes, ontworpen door twaalf belovende jonge Nederlandse modeontwerpers wordt op zondag 14 juni geëxposeerd en verkocht!

Nederland moet haar blik openen voor het artistiek en aanstormend modetalent dat wij rijk zijn, vindt initiatiefnemer Inconnu. Deze lokale modeontwerpers zijn onterecht onbekend bij het publiek, onzichtbaar, ontoegankelijk en vooral onbereikbaar! Inconnu wil dit verstopte onbekend talent in de spotlight zetten en zo letterlijk het blik openen van de consument voor de rijkdom aan lokaal modetalent!

De shirts zijn het platvorm voor de modeontwerper om zichzelf te presenteren aan het publiek. Op die ene zondag in juni opent Inconnu de blikken en wordt Nederlandse modetalent zichtbaar, bereikbaar en verkrijgbaar voor publiek.

De collectie is een verzameling van nieuw jong modetalent die allemaal twaalf shirts hebben ontworpen. De shirts zijn het  visitekaartje van de ontwerpers met lef, een sprong uit het onbekende in de schijnwerpers! Zij bedrukten, schilderden, scheurden, vermaakten, en customizen ieder stukje canvas met hun eigen talentvolle handen tot een uiterst bijzondere, artistieke en exclusieve shirt collectie!

De collectie is alleen maar te verkrijgen op zondag 14 juni in Canvas op de 7e (oude Volkskrant gebouw) in Amsterdam, vanaf 12.00 uur. 144 ingeblikte shirts zijn slechts op deze dag verkrijgbaar en worden voor 49 Euro per stuk verkocht.

De collectie is een initiatief van piepjong bedrijf ‘Inconnu’, opgestart door vijf studenten van de Universiteit van Amsterdam als onderdeel van een universitaire opleiding Entrepreneurship.

InconnuInconnuInconnuInconnuInconnu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s