NEW MINI RITUALS: Life’s Little Luxuries

RitualsAmsterdam – Met het aanbreken van de zomer staat er bij jou ook ongetwijfeld een kleine of grote trip over de grens gepland. De vraag is ook dit jaar; ‘hoe krijg je al die beautyproducten op een verantwoorde manier in je beautycase gepropt?’. Om genante taferelen bij de douane te voorkomen (denk aan een afgeladen toilettas in de handbagage verstop, vol met vloeibare lipgloss, hydraterende lotion en jawel, een glibberig middel om broeierige avonden mee door te komen) introduceert Rituals haar Mini Rituals. Fijne producten voor gezicht, handen en voeten in vier kleine, stijlvolle duo-verpakkingen.

De ultimate Hand sensation, world’s Best Foot spa, een 10 Minutes Face lift en de world’s Perfect shave helpen je te ontspannen waar je ook bent. Zo bereik je je vakantiebestemming in stijl: Zonder kromgetrokken ruggengraat vanwege het gewicht van   een tiental potten dagcrème in je designer bag en zonder opgezwollen voeten. De doe-het-zelf Foot Spa vervoer je namelijk gewoon mee in je handtas.

De miniset bestaat uit Rituals’ bestsellers en zijn verkrijgbaar in elke Rituals shop en op Ritualsshop.nl vanaf € 2,95.

I Love Fashion News verkeert in de luxe positie drie Rituals-pakketten te mogen weggeven met daarin de ultimate Hand sensation, Hand Therapy en Ginkgo’s Secret. Mail ons jou favoriete Ritualsmoment en wie weet win jij één van de drie sets!

Deze actie loopt van 12 juni 2009 tot 12 juli 2009

RitualsRituals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s