NEW PERSONAL SHOPPER: @ Designers-United.com

DesignersDesigners-United.com lanceert mogelijkheid tot winkelen in huis. De onlangs opgestarte online fashion store van de Nederlandse onderneemster Savana de Wit lanceert als eerste Nederlandse modewebwinkel in het hoge segment de mogelijkheid tot winkelen in huis.

Personal shopper aan huis
Designers-United.com verkoopt niet alleen via het internet, maar komt ook bij de klant thuis. Eigenaresse Savana de Wit (26): “Internetverkoop wordt steeds populairder, maar voor sommige vrouwen is de drempel te hoog om kleding via het internet te bestellen. Onze klanten kunnen tegen een kleine vergoeding een personal shopper boeken die bij hen thuis komt en persoonlijke kledingadviezen geeft. Tevens is het ook mogelijk om een gezellige avond te organiseren met vriendinnen en collega’s waarbij een modestylist  tips en kledingadviezen geeft met kleding uit de collectie van Designers-United.com gecombineerd met kledingstukken uit je eigen kledingkast.” Een personal shopper is eenvoudig te boeken via de website, waarna een medewerker van de online fashion store contact opneemt om een afspraak te maken en de persoonlijke wensen door te spreken.

Young designers
Designers-United.com biedt een platform voor jonge talentvolle ontwerpers. Elke maand wordt een ontwerper vertegenwoordigd met zijn of haar collectie waarvan maar 1 stuk per ontwerp wordt verkocht. De Wit: “Klanten zien graag een breed kledingaanbod wat zich continu blijft verversen. De collecties van jonge ontwerpers zijn een mooie en exclusieve aanvulling op de seizoenscollecties. De collecties zijn exclusief ontworpen voor Designers-United.com en van elk kledingstuk is er maar 1 verkrijgbaar. Met een outfit van onze jonge ontwerpers weet je dus zeker dat je een uniek kledingstuk hebt!”

www.designers-united.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s