NEW TOP 5: Zomergeuren

EscadaAmsterdam – Bij de combinatie zon, hitte, strand en een strak blauwe zee hoort een speciaal parfum.

I Love Fashion News selecteerde de vijf beste en zette ze op een rijtje:

1. ESCADA Ocean Lounge: Dit is alweer de zeventiende limited edition fashion fragrance van ESCADA. De geur is geïnspireerd op het magische zomer- vakantie moment, wanneer de zon ondergaat en de beachparty’s beginnen. Door de tropische fruitextracten en bloemen is deze geur gemaakt om mee te flaneren.
ESCADA OCEAN LOUNGE
2. Flora by Gucci: Deze geur hoort thuis in de beautycase van iedere fashionista. Met Flora kan je niet alleen geroken worden op de boulevard maar ook tijdens een citytrip naar het Noorden. De bloemige geur en het mooie flesje, ontworpen door Gucci’s creative director Frida Giannini, maken het parfum tot een eyecatcher.
Gucci profumi
3. BOSS Orange: Orange is de nieuwste damesgeur van BOSS onder het Orange label. Sienna Miller werd gestrikt als hét gezicht van de campagne. De geur staat symbool voor energie, zelfvertrouwen en warmte. Sienna over BOSS Orange; ‘De geur is prachtig – muskusachtig, warm en sexy… compleet verslavend! Ik vind het design en concept erachter geweldig. De zeven stenen op het flesje zijn gebaseerd op de zeven chakra’s die zorgen voor een geweldig spiritueel element (…)’.
Boss Orange

4. HUGO XX – XY Summer Edition: Deze speciale limited edition van HUGO is voor de man én voor de vrouw. XX voor haar, XY voor hem. Overeenkomst is dat zij beide het zomergevoel opwekken. De geuren zijn uitdagend en contrasterend. XX is uitgerust met een houtachtig bloemenboeket en XY moet het doen met aromatische groene toetsen.
Hugo Boss XX XYHUGO XX

5. Naomi Campbell Cat Deluxe with Kisses: Naomi Campbell is geen katje om zonder handschoenen aan te trekken. Zo is ook haar tiende geur; verleidelijk, gevaarlijk aantrekkelijk en ondeugend. Kortom; een frisse zomerhit om te zoenen voor alle dames die houden van verleiden!
NaomiNaomi

Wil jij kans maken op de nummer 1 uit de deze top vijf? I Love Fashion News mag vijf flacons van 100ml ter waarde van € 64,00 euro weggeven. Beschrijf jou ultieme zomergevoel en mail dat naar info@ilovefashionnews.com. Wie weet ben jij straks de trotste eigenaresse van een fles ESCADA Ocean Lounge.

Deze actie loopt van 15 juni 2009 tot 15 juli 2009

2 Reacties op “NEW TOP 5: Zomergeuren

  1. thanks voor de prijs ESCADA,een heel lekkere geur

  2. Flora van Gucci is een goede tip ja! Mis alleen nog de Jean Paul Gaultier Classique zomer variant (gespot bij http://www.parfumania.nl), alcoholvrij dus ook lekker ruiken in de zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s