NEW BRAND: Tara Matthews @ Net-a-Porter.com

TaraAmsterdam – Less is More voor de half-Indisch, half-Britse badkleding ontwerpster Tara Matthews. De collectie luxe en couture badkleding is ontstaan in Brazilie en India. Ze maakte haar bikini lijn in Brazilie met de beste Lycra die er te krijgen was in traditioneel fladderde Brazilische silhouetten. De fijne stof en vormen gecombineerd met handgeregen kraaltjes en Indisch borduurwerk maken deze collectie tot een success!

De mooie items zijn bedoelt om nat te worden! In het water, relaxing op het stad, chillend bij het zwembad of zonnend op een boot geeft Tara Matthews je de ultieme combinatie van sexy glamour en comfort! “It was on a trip to Brazil where I was inspired by the women in Brazil- who are not all Gisele look-alikes, but have her confidence which made me want to share this confidence to other women around the globe.  While in Brazil I also learned the Brazilian secret by wearing smaller bikini bottoms your bottom appears smaller as the eye is drawn to fabric- so the less fabric the better you look.” Tara Mathews
TaraTara

Ook van deze collectie gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, namelijk de Dishaan organization, die zich inzet voor educatie en het brengen van hoop aan straatkinderen in Calcutta.

TaraTara

En dit hippe merk is nu gewoon te kopen via webshop Net-a-Porter.com!
Meteen een kijkje gaan nemen dus! www.netaporter.com

Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s