NEW JEWELLERY BRAND: Just J

JustAmsterdam – Just J heeft als droom iets goeds en positiefs te creëren om mensen te helpen! En dat doen ze in de vorm van hippe juwelen behangen met symbolen. Elk symbool, kleur of materiaal heeft zijn eigen betekenis en helpt je met een positieve kijk in de wereld te staan! De symbolen zijn Love, Joy, Shine, Sparkle, Grateful, Free, Fearless, Turnaround en Inner Peace.

Je kunt elk item om je pols, hals of enkel dragen! En de sieraden zijn verkrijgbaar in sterling zilver of in 18 karaats geel/wit/rose goud en/of met diamanten. Door meerdere items te combineren kun je met de bandjes eindeloos variëren voor een persoonlijke look!
Just J
Just J doneert ook een deel van de winst aan de Just J Foundation! Dit is een non-profit organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en minderbedeelden. Het doel is om mee te helpen aan de armoedebestrijding. De bandjes zijn niet alleen voor vrouwen ontworpen. Maar verras er ook je vriendje of je kleine nichtje mee!  Benieuwd waar je ze kan bestellen of naar meer informatie? Neem dan contact op met Just J Jewels via www.justjjewels.com Binnekort wordt de online shop geopend! ILFN houdt je natuurlijk op de hoogte!
Just J

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s