NEW DESIGNER: Jeremy Scott weer voor Longchamp

LongchampAmsterdam – Ingerukt, mars! Dit is alweer het zesde seizoen dat Longchamp en Jeremy Scott samenwerkt. Longchamp vroeg Jeremy Scott naar zijn eigen interpretatie van het militaire thema van de collectie Herfst/Winter  2009-2010 van Longchamp. De hippe Amerikaanse ontwerper, geprezen om zijn opvallende prints, reageerde in zijn typisch uitdagende stijl maar toch met militaire stiptheid en ontwierp Sergent en Colonel, de nieuwe speciale edities van de inmiddels legendarische tas Le Pliage Longchamp!

Sergent paradeert met een indrukwekkende rij medailles, die niet helemaal staan voor wat je zou verwachten. Op een van de medailles prijkt een paard in galop, dat erg veel gelijkenis vertoont met het Longchamp logo. Een andere verheerlijkt de deugden van Peace and Love. En het koninklijke profiel lijkt wel een portret van Jeremy Scott zelf , of niet? De prints van Sergent zijn grappig, beetje brutaal en zeker trendy. De tas is verkrijgbaar in 4 formaten en twee kleuren.
Longchamp
De lijn Colonel is al even rebels. Het klassieke model van Le Pliage in nylon, is opgesmukt met medailles, waarvan een met afbeelding van Jeremy Scott en de andere met het Longchamp renpaard.  Colonel bestaat in drie formaten en twee kleuren: Graphite voor een authentieke militaire look en Myrtille met pop allure.
Wil je meer zien van deze tassen? Houdt dan www.longchamp.com in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s