NEW KARLIJN IN THE CITY BLOG

Haring viesAmsterdam – Wat gebeurde er afgelopen week weer allemaal in showbizzland?! Een bewogen tijd zit erop, vooral op het gebied van de net gearriveerde Hollandsche Nieuwe. Het eerste haringvaatje werd vorige week dinsdagochtend om precies 7.00 voor een kleine 66.000 euro over de toonbank getild. Reden voor een hoop netwerkborrels met de haring als basis.

Ik bracht een bezoek aan de Hiltonse Haringparty, de meest gerenommeerde van allemaal. De high-society van Oud-Zuid treft elkaar onder het genot van een glibberige haring en praat elkaar bij over de net getekende vastgoeddeals, de vreemdgaande buurvrouw en de hoeveelheid verzamelde visitekaartjes van een ieder. Gelukkig was ik in functie, een mooier excuus voor een avondje ongegeneerd eten en drinken op kosten van het Hilton bestaat er niet. Voor US Markets vroeg ik aan een ieder die er toe doet ‘Wat is volgens u de gouden tip voor de belegger in crisis die naar dit filmpje kijkt?’ en ‘Heeft u al werk voor uzelf gecreëerd tijdens het gratis haringhappen?’. Resultaat van deze opbeurende vragen staat binnenkort online. Na het interviewwerk werd de avond afgeblust in Joops kantine, Le Garage, met vriendin A. en haringkoning Mike P.

Frans Molenaar kon zijn aandacht amper bij mijn intelligente vragen houden

Frans Molenaar kon zijn aandacht amper bij mijn intelligente vragen houden

Op woensdag werk ik hard aan mijn betrokkenheid bij de maatschappij en stofzuig het tapijt van oma nr. 1 en lap de ramen bij oma nr. 2. ’s Avonds even geen sociale activiteiten, ik kan geen mens meer zien en sluit me op in huis om mijn psyche tot rust te brengen. Ondertussen laad ik mij op voor de volgende dag. Er staat een lanceringsfeestje van de nieuwe Supperclub cd op de agenda. Deze happening kan ik meteen mooi gebruiken voor mijn NL20 rubriek.

Met vriendin B. in de Supperclub

Met vriendin B. in de Supperclub

Samen met vriendin B. schuif ik aan voor een driegangen diner. Dat we bij de Supperclub niet voor het eten komen maar voor de beleving werd meteen duidelijk bij het voorgerecht. Op mijn bord vind ik een coquille op een ravioli rondje (nog best lekker) met daarnaast een glaasje tomaten bouillon wat proefde als cup-a-soup. Ik stop over dit onderwerp. De ambiance maakt alles goed. De club is volledig ingericht volgens het thema van haar nieuwste cd: Naivety. Personeel bedient in onschuldige scholierenoutfit, de deurman draagt een pet met daar op de tekst ‘Bad Boy’ en in het midden staat een boom waaraan knalroze zuurtjes bungelen met daarin de cd. Muziek verzorgt DJ Marcello, hij compileerde en mixte Naivety en staat tevens bekend als grote man achter het succes van de It. Na elf uur druppelt de rest van de scene binnen en vertrek ik op het hoogtepunt naar huis met een goed verhaal + een knaller van een cd op zak.
Supperclub

Zaterdag voelt het als de meest zonnige dag van het jaar en heb ik een fotoshoot gepland. Hartstikke leuk maar toch frustrerend dat heel Amsterdam vandaag op een boot vertoefd en ik binnen in de make-up wordt gezet. Pfff wat een luxe probleem, hoeveel meiden dromen er niet van een fotoshoot met alles erop en eraan en ik gedraag me als een verwende diva. Anyway, fotograaf Joost van M. had leuke ideeën voor zijn portofolio om die met mij als model uit te werken, vandaar. We begonnen om 14.00 en waren klaar om 21.00, een intensieve dag dus waarin ik tot drie keer van look veranderde. Visagist Agnieszka schildert en poedert er flink op los. Ook mijn haar wordt onder handen genomen. Iets wat niet zonder gemekker van mijn kant gebeurd, touperen is slecht voor het haar, helemaal voor mijn dunne slierten. Ik zet me eroverheen en werk als mak lammetje mee; alles voor het eindresultaat.
Karlijn Visser
Ondertussen gaat mijn telefoon onafgebroken af. Ik wordt verwacht aan het diner bij Strand Zuid waar de afterparty van de Speedroll botenrace plaatsvindt. Een telefoon opnemen met een visagist voor je neus die net mascara aan het opbrengen is lijkt me niet verstandig. Door de stilte aan mijn kant van de lijn wordt vriendin A met de seconde ongeduldiger en voel ik me enorm opgelaten. Toch blijf ik in mijn modellenrol en fiets na afloop van de shoot als een gek richting Strand Zuid waar ik nog net op tijd ben voor het eten. Met een proletengehalte van ver boven pijl vind ik mijn weg naar de tafel waar ik A. in de armen vlieg. God, wat hebben we elkaar gemist. Afgelopen uren leken voor ons beiden wel dagen. Inmiddels wordt het eten geserveerd en verbazen wij ons de rest van de avond over de gekke jetset-types die we weer om ons heen hebben verzameld.

Speedroll organisator Pepijn Santcroos zit wonder boven wonder elk jaar weer in de winnende boot

Speedroll organisator Pepijn Santcroos zit wonder boven wonder elk jaar weer in de winnende boot

Volgende week details over mijn 4-daagse trip naar Stockholm met familie, een 925 event en een ordinaire SAPPH  party’s van lingeriebaron Rob Heilbron met de titel ‘Let’s Get Wet’.

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s