NEW LINE: Jimmy Choo voor H&M

H&MAmsterdam – Dit jaar heeft H&M weer een topdeal gemaakt om samen te werken! Want dit najaar zal het Britse luxury accessoiremerk Jimmy Choo zijn internationale glamour en bekende schoenen en tassen bij H&M uitbrengen!

De collectie zal vanaf 14 november in ongeveer 200 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het is voor het eerst dat H&M met een accessoiremerk samenwerkt en om dit feit te vieren, zal Jimmy Choo voor het eerst in zijn historie speciaal voor H&M de accessoirecollectie een kledinglijn voor dames ontwerpen. Goed bijkomend nieuws is, dat deze samenwerking ook een herencollectie met schoenen, tassen en accessoires omvat!
H&M

“We voelen ons bevoorrecht om nu tot de groep van grote designers te horen die met H&M samengewerkt hebben. Dit biedt ons de kans om een collectie te ontwerpen voor modebewuste vrouwen en daarnaast ook nog eens een aantal fantastische ontwerpen voor heren te brengen. Jimmy Choo zal bij H&M een sophisticated, fashion forward en glamourous collectie presenteren die bereikbaar is voor een breder publiek. De perfecte partyitems voor een avond uit!”, Aldus Tamara Mellon, oprichter en president-directeur van Jimmy Choo.
H&M

“We vinden Jimmy Choo’s schoenen en tassen fantastisch. Ze zijn glamourous en sexy en geven direct stijl aan de meest eenvoudige outfit. Ik ben erg blij met de manier waarop de kleding eigenlijk als accessoire bij de schoenen en tassen ontworpen is en niet andersom. Deze samenwerking is extra spannend voor ons omdat dit onze eerste designer schoenencollectie is. Het is geweldig dat we onze klanten hiermee kwalitatief hoogwaardige schoenen en tassen van een top-end designer kunnen bieden”, aldus Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.
H&M
Sinds de oprichting in 1996, is Jimmy Choo zo’n overweldigend succes geweest dat de merknaam een enorm populaire status heeft gekregen. Zeg ‘Jimmy Choo’ en iedereen weet dat je het over schoenen hebt! In Hollywood zijn Jimmy Choo schoenen uitgegroeid tot een rode loper must-have en bij de Oscaruitreiking werden ze onder meer aan de voeten van Oscarwinnaressen als Cate Blanchett, Halle Berry en Hilary Swank gespot. De beroemde Jimmy Choo schoenen vormen de kern van deze exclusieve collectie voor H&M maar er is meer. Jimmy Choo is langzamerhand ook bekend vanwege zijn tassen en er zal voor H&M een hele lijn accessoires komen voor de complete luxury look. Met de dameskleding en de ontwerpen voor de heren brengt Jimmy Choo glamour voor de avond bij H&M!

4 Reacties op “NEW LINE: Jimmy Choo voor H&M

  1. Wanneer??

  2. Super leuk nieuwtje, ziet er allemaal weer super goed uit zus A. Ben heel trots!!!!!

    I (L) FASHION NEWS.com

    &

    I (L) YOU

  3. Vanaf 14 november ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s