NEW BRAND: Forrest & Bob

Forrest&BobAmsterdam – Het 31-jarige topmodel Vibe Soerensen is oprichtster en ontwerpster van Forrest & Bob. Na 12 jaar rondgereisd te hebben als veelgevraagd model in New York, Milaan en Parijs debuteerde zij dit voorjaar met haar eigen accessoirelijn. De collectie weerspiegelt haar kenmerkende ingehouden stijl en voorkomen.

Als model werkte Vibe Soerensen mee aan top campagnes voor oa Triumph Lingerie, Paco Robanne, Swarowski en L’Oreal en ze stond op de covers van menig blad. Ook in New York heeft Vibe voor groten namen zoals Elle en Victoria’s Secret gewerkt! Na 12 jaar rondgereisd te hebben besloot ze dat het tijd werd om terug te keren naar Kopenhagen en om haar droom te verwezenlijken: een merk creëren voor modebewuste vrouwen die net als zij verlangden naar kleding en accessoires met een hoog modegehalte voor een aantrekkelijke prijs.
Forrest&Bob
Het merk is in 2008 gepresenteerd en is sinds die tijd alleen maar gegroeid. Het merk kreeg in Kopenhagen al veel aandacht in de media en belangrijke tijdschriften en ook zijn er al verschillende bekende Denen met de kleding en accessoires van Forrest & Bob gesignaleerd!
Forrest&Bob
Wij zijn ook al enthousiast over het hippe jonge merk! Wil jij er ook meer van weten? Neem een kijkje bij Nummer9 op de prinsengracht in Amsterdam, daar wordt het merk al verkocht! Of kijk op de website: www.forrestandbob.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s