NEW RED CARPET PICS: Musical Awards

Musical AwardsAmsterdam – Tijdens de uitreiking van de 10e editie van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards op 8 juni waren de creaties van de jonge ontwerper Michael Barnaart van Bergen ruim vertegenwoordigd! Menig benkende en genomineerde musical ster droeg een jurk van de jonge Nederlandse ontwerper!
Kim-Lian van der Meij (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) droeg een kort asymmetrisch jurkje van groene zijde met een strik van gouden tafzijde op haar schouder.

De asymmetrische jurk van Wieneke Remmers (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) bestond uit fuchsia voile gedrapeerd over een champagnekleurige Franse zijde.  Op haar schouder was een antieke broche bevestigd met een steen in dezelfde fuchsia tint.
Musical Awards
Renée van Wegberg (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical)  hees zich in een knielang jurkje van kobalt blauwe Franse stretchzijde!
Musical Awards
Jelka van Houten (winnares in 2006 Beste Vrouwelijke Hoofdrol Kleine Musical) droeg een klassieke japon met hoge taille van diep rode voile en een strikvormige antieke broche met groene steen op de schouder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s