NEW SALE: Designers-United op ‘Rotterdam Laat Open’

Designers-UnitedAmsterdam – Designers-United.com opent ter gelegenheid van het event ‘Rotterdam Laat Open’ op vrijdag 26 juni 2009 een One-Day-Shop! ‘Rotterdam Laat Open’ is een jaarlijks evenement waarbij alle winkels en horeca in de binnenstad van Rotterdam tot 23:00 uur geopend zijn. Tijdens dit evenement vinden er verschillende mode-, muziek- en theateractiviteiten op straat plaats. In de One-Day-Shop is tevens een pre-sale waarbij kortingen tot 50% gegeven worden!

De One-Day-Shop van Designers-United.com wordt geopend in de winkel van LokalHeroz. Deze concept store voor de moderne man verkoopt gadgets, interieuraccessoires, kunst en modeartikelen. Tijdens ‘Rotterdam Laat Open’ kun je in deze vernieuwende winkel naast de normale artikelen de collecties die via Designers-United.com verkocht worden met korting kopen!
De winkel is aan de Oppert 294 in Rotterdam. Een drankje en tips van interieur-, lifestyle- en modeadviseurs mogen natuurlijk niet ontbreken op spetterende avond! Je bent van harte welkom op 26 juni tussen 10:00 en 23:00 uur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s