NEW STORE: Independent Fashion

WinkelAmsterdam – Pop-up store Nuzyn had eerst locaties in Rotterdam en Amsterdam West, label OntFront is met drie collecties een snel groeiende naam in de Nederlandse en internationale wereld van de mannenmode! De twee modemakers bundelen hun krachten en openen samen Independent Fashion, een winkel voor tijdloze en progressieve kleding in het centrum van Amsterdam.

Twee oude hoerenkamers vormen de storefront van Independent Fashion, het nieuwe adres voor een complete garderobe. De collectie van high-end mannenlabel OntFront wordt perfect aangevuld door het brede en exclusieve assortiment van pop-up store Nuzyn dat bestaat uit vrouwen- en mannenmode, accessoires, magazines en schoenen van onafhankelijke ontwerpers.
Winkel
OntFront geeft op eigenzinnige wijze invulling aan het grijze gebied tussen casual en chique met ontwerpen die het midden houden tussen streetwear en het klassieke maatpak. Zo past een kruising tussen een baseball jack en een blazer helemaal binnen het concept ‘Sidewalk Tailoring’! OntFront heeft inmiddels drie collecties op naam en wordt op verschillende plekken binnen en buiten Nederland verkocht. Independent Fashion is de enige plek waar de gehele collectie te koop is. Prijzen variëren van €100 tot €150. Kijk op www.OntFront.com voor meer informatie over het merk.

Winkel
Nuzyn is na twee eerdere tijdelijke locaties terug met een nauwkeurig samengestelde selectie aan ontwerpers die een verhaal vertellen met hun mode. Het assortiment bestaat uit exclusieve vrouwen- en mannenmode, accessoires, magazines en schoenen. Bij Nuzyn is er aandacht voor het concept achter elk kledingstuk, dat ook aan de klant wordt doorgegeven. Het is een onderdeel van de uitgebreide service en het persoonlijke advies waar Nuzyn voor staat.
Op http://www.nuzyn.nu vind je meer over het merk.

De Openingstijden zijn:
woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur
donderdag van 10.00 tot 21.00 uur.
Op Bergstraat 7a, 1015 AV in Amsterdam

Independent Fashion wordt mede mogelijk gemaakt door Golfstromen, Studio for Placemaking and Urban Strategy, en woonmaatschappij de Key. Zij stellen de ruimte voor in ieder geval zes maanden beschikbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s