NEW BRAND: Milk & Roses

Milk en Roses Amsterdam – Een volledige zomer- en wintergarderobe kan niet zonder de perfecte jeans. Het vinden van zo’n naadloos passend broekje is geen kleinigheid. Vandaar dat Nederland er sinds vorige week een nieuwkomer bij heeft om je basiscollectie mee aan te vullen: Milk & Roses.

Milk & Roses ontstaat vanuit een romantisch verhaal. Walter Hidden, een Londense melkboer in de jaren ’70, maakt zijn vrouw niet alleen dagelijks blij met een vers getapte melkkan maar geeft haar daarbij een roos met de woorden “Milk & Roses 4 U!”

Met als basis de energie van melk, de schoonheid van de rozen en het waanzinnige leven zelf begint een gelijkgestemde vriendengroep een winkel in Covent Garden waar zij pakken melk en rozen verkopen. Het zelfde gevoel van vriendschap en het delen van dezelfde waarden als eenheid, duurzaamheid, liefde en mededogen deed een groep Nederlandse en Italiaanse vrienden besluiten een samenwerking in de vorm van een jeansmerk aan te gaan. de Italianen nemen hun verantwoordelijkheid op gebied van vormgeving en styling. De Nederlandse kracht ligt op marketing en logistiek gebied van het merk.
Milk en Roses
De eerste collectie voor voorjaar 2010 bestaat uit een basis vintagejeans. De tweede collectie bevat een meer trendgebonden collectie, ook voor 2010. Naast de twee collecties voor volgend jaar zomer zal er een ‘Never Out of Stock-service’ beschikbaar zijn voor drie modellen heren- en damesjeans in vier verschillende wassingen.
Kijk voor verkoopinfo op: www.milkandroses.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s