NEW STORE: Flagship Store Lacoste in Rotterdam

LacosteAmsterdam – Lacoste opent een nieuwe Flagship Store, met een etalage van maar liefst 18 meter en een oppervlak van ruim 300m2. De grootste Lacoste Flagshipstore van Noord Europa komt dus niet in Londen, niet in Amsterdam, maar in de Maasstad, Rotterdam! Voor de meest uitgebreide Lacoste-collectie moeten sportievelingen en fashionistas aan de Rotterdamse Coolsingel zijn.

Op 29 juni 2009 is de officiele opening en die zal verricht worden door Quinty Trustfull. Vanaf die dag kunnen fashionista’s zich verheerlijken aan de meest uitgebreide Lacoste kleding- en accessoire- collectie van Nederland!

Ook de jeugdige nieuwe Lacoste Red collectie zal prominent in de winkel aanwezig zijn, en vrouwelijke shoppers komen zeker aan hun trekken want de damescollectie is groot genoeg om direct weer te verlangen naar een eigen walk-in closet!

Tijdens de opening van de Flagshipstore zal ook Challenge, de nieuwste geur van Lacoste voor het eerst in Nederland verkrijgbaar zijn. Lacoste Challenge is de krachtige nieuwe geur voor de assertieve urban man van nu. De flacon van Lacoste Challenge heeft de vorm van een handgreep van een tennisracket. De vloeistof in de fles heeft een opvallende gele kleur die verwijst naar de klassieke helder gele tennisballen. Tot 31 juli maakt iedereen die iets in de Flagshipstore koopt kans op een gratis Lacoste Challenge flacon!
Lacoste
Samen met de komst van de Lacoste Flagshipstore is winkelcentrum The Mall verbouwd en  omgedoopt tot Passage. De nieuwe naam is duidelijk te zien op de reclamemast voor de ingang aan Beursplein. De ingang aan de Coolsingel Bulgersteyn, eerst herkenbaar aan de gele kegel, is nu de nieuwe ingang van de grootste Lacoste winkel van Noord Europa.
Het adres van de nieuwe boutique is Passage 25. Of kijk voor meer informatie op www.lacoste.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s