NEW WEBSITE: Label54.nl

Label 54Amsterdam – Sinds afgelopen zaterdag 20 juni is de nieuwe website van label54.nl online. De transformatie wordt natuurlijk gevierd en wel met een kortings vijfdaagse. Vijf dagen lang 20 % korting op je bestelling! Now, that’s a celebration!

Label54, de winnaar van de Thuiswinkel award 2009 in de categorieën mode en accessoires en webshop algemeen,  voorziet fashion, dance and party minded people in heel Europa van de coolste collecties van de meest vooraanstaande merken.
In 2008 werd de voorloper van de site, Premiumtees, verruild voor de naam label54. Geïnspireerd op de roemruchte club Studio 54 in het New York van de jaren zeventig, en het 54e label dat ze toevoegden aan de collectie. Inmiddels heeft de fashion shop bijna 100 merken instore , van oer-Hollandse merken als Quick, J.C. Rags en Copa tot de grootste internationale brands als Superdry, Amplified, Gio-Goi en Ed Hardy.

Verandering houdt scherp, vandaar een super strak ontwerp voor de nieuwe website. Met hun gedachten bij de klant hebben de makers zich hard gemaakt voor nog meer gebruiksvriendelijkheid en overzicht. Dat in combinatie met de snelle en goede service, is Label 54 de perfecte plek om al je aankopen te doen!
Label 54 Label 54

Label 54 Label 54

Neem snel een kijkje op www.label54.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s