NEW FASHIONEVENT: Val Markoviec showt op Awearness Fair Fashion Event

Val MarkoviecAmsterdam – Aanstaande zondag 28 juni showt het label Van Markoviec zijn laatste zomer collectie en hun nieuwe herst/winter collectie tijden het Awearness Fair Fashion Event in de Eusebius kerk in Arnhem.

Het in Nederland gevestigde label Van Markoviec is vooral bedoeld voor vrouwen die een modisch ontwerp willen, in goede kwaliteit en eco-verantwoord. Van Markoviec wordt gekenmerkt door elegante en fashionverantwoorde kledingstukken. Voor elke collectie is Van Markoviec opzoek naar nieuwe technieken om de hoge kwaliteit stof op een duurzame manier te bewerken en verwerken. Ondanks dat alles via inovatieve technieken wordt bewerkt is de kleding toch ontworpen op de laatste trends!

Het Awearness Fair Fashion Event in Arnhem wil iedereen op een inspirerende manier laten zien dat duurzame mode ook heel mooi en trendy is! Het Awearness Fair Fashion Event is het eerste modeshow event van deze grootte, in Nederland, dat alleen maar verantwoorde duurzame mode laat zien. Dit event is een opzichzelfstaand deel van de Arnhem Mode Biennale 2009.

Van Marcoviec is in 2007 gelanceerd en heeft grote internationale mode stappen gemaakt. Daarnaast heeft het label Van Markoviec een eigen shop op de Sonsbeeksingel in Arnhem. Voor meer informatie kun je kijken op: www.awearness-fashion.nl

Awearness Fashion Event – Zondag 28 juni
Eusebius kerk
Kerkplein 1, Arnhem
14.00-15.00, deuren open om 13.15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s