NEW PICTURES: Fashionshow LaDress

LaDressAmsterdam – Terwijl de zonnestralen zich lustig een weg door de geurig groene bomen baanden, vormde de weelderig romantische binnentuin van een Amsterdams grachtenpand het decor voor de jongste presentatie van het geliefde Nederlandse succeslabel LaDress!

Te midden van het in grote getale toegestroomde publiek, waaronder vele celebrities zoals o.a. Danielle Overgaag,
Maik de Boer, Caroline De Bruijn, Victoria Koblenko, Quinty Trustfull en toonaangevende zakenmensen, flaneren fraai opgemaakte modellen in de meest fantastische LaDress creaties over de tuinpaden!
LaDress
Met als thema ‘Elegance meets Rock’, werd het publiek getracteerd op een bruisend scala aan heerlijke jurkjes. Van sexy en kort tot elegant zakelijk en sprankelend lang, een compleet jurkjesfeest passeert de revue. En dat deze jurken in de smaak vallen bij het publiek, blijkt wel wanneer Simone van Trojen, het meesterbrein achter het LaDress concept, haar glorieuze entree maakt. Een daverend applaus klinkt vanuit alle kanten, evenals de vele zeer enthousiaste reacties.
LaDressLaDress
Ook werd tijdens deze show, naast de gewone collectie, ook een bijzondere reeks limited edition jurken getoond, waarvan de oplage beperkt via de LaDress site verkrijgbaar zal zijn!
LaDressLaDress
LaDressLaDress
Meer jurkjes? Of heb je het jurkje van je dromen al gespot? Neem dan een kijkje op: www.ladress.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s