NEW BEAUTY LINE: Ahava

Source productsAmsterdam – Internationaal cosmeticamerk Ahava onthult ons de geheimen van de Dode Zee! Dode Zee mineralen zijn namelijk het belangrijkste bestanddeel in de doel- treffende en weldadige producten van Ahava. De zwarte modder uit Dode Zee staat al eeuwen bekend om haar helende eigenschappen en cosmetische voordelen!

Ahava is Hebreeuws voor ‘liefde’ wat heel toepasselijk is omdat het Israëlische huidverzorgingsmerk is ontstaan uit een gepassioneerde relatie met het bijzondere Dode Zee gebied. Ahava is ontwikkeld door de bewoners van drie kibboetsen aan de kusten van de Dode Zee. Zij ontdekten dat vanuit de hele wereld mensen de modder van de Dode Zee wilden meenemen naar huis. Daarom zagen zij het als hun roeping om te zoeken naar een manier waarop de schatten uit hun leefgebied gedeeld konden worden met mensen over de hele wereld. Deze toewijding leidde tot de ontwikkeling van Ahava in 1988; doeltreffende en weldadige cosmetica producten die het vochtgehalte in de huid optimaliseren, vroegtijdige huidveroudering tegengaan en de huidconditie verbeteren!

Cleopatra ontdekte als eerste de Dode Zee als ultiem gezondheidskuuroord. De Dode Zee deed wonderen met haar lichaam en geest. Nu weten we dat de Dode Zee met 420 meter onder zeeniveau het laagste punt op aarde is. Het water bevat 32% mineralen in 40 verschillende soorten, waarvan Ahava er 21 gebruikt. Mineralen vervullen een essentiële rol bij de communicatie tussen huidcellen. Ze helpen om de signalen door te geven van cel naar cel, waardoor complexe functies uitgevoerd kunnen worden!

Ahava komt in Nederland met drie productlijnen: De Source-lijn is voor ieder huidtype en richt zich vooral op het herstel en behoud van het vochtgehalte in de huid. De Dermud-lijn is speciaal ontwikkeld voor de droge, gevoelige huid, gebaseerd op zwarte modder uit de Dode Zee. En de Pure-lijn is voor het ultieme spagevoel voor het lichaam!

De skincare-lijn van Ahava is vanaf augustus 2009 in de Nederlandse apotheken verkrijgbaar. En voor meer informatie kun je kijken op: www.iloveahava.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s