NEW EYEWEAR SHOP: Porsche Design

Porsche Design  Amsterdam – Porsche is al jaren bekend om snelle auto’s en functioneel design van hoge kwaliteit. Zo brengt Porsche sinds de jaren zeventig design- klassiekers op de markt, altijd uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Nu is tussen de snelle bolides in het Porsche Centrum Gelderland, een winkel met Porsche design brillen verrezen. Vanaf vandaag kan iedereen een ‘pit stop’ maken in de eerste Porsche Design Eyewear Shop in Nederland!
Porsche Design heritage - David Beckham

Retro is de trend van dit moment. Dat blijkt wel uit de enorme populariteit van vintage zonnebrillen. Het originele pilotenmodel – P’8478, een klassieker van Porsche Design uit 1978 – is weer immens populair. Sterren als David Beckham, Jennifer Lopez en Lindsay Lohan zijn er al mee gespot. Dus als het gaat om eyewear ben je binnenkort net zo ‘up-to-date’ als de sterren, want Porsche Design brengt dit oude succesnummer nu opnieuw uit als onderdeel van haar Heritage Collection. Door het gebruik van hoogwaardig bètatitanium is de bril extra licht, flexibel en stabiel. De polycarbonaat glazen zijn onbreekbaar en worden geleverd in twee kleuren. En er is meer: de opvouwbare pilotenbril P’8480 is terug! Net als in de ‘eighties’ gemakkelijk op te vouwen tot zakformaat, maar mét alle moderne materialen en UV-bescherming van de 21e eeuw.
Porsche Design heritage - J-Lo
De Porsche Design Eyewear Shop is gevestigd aan de Ressenerbroek 2, in Heteren, ten zuidwesten van Arnhem. De shop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00. Porsche Design Eyewear wordt verkocht vanaf € 230,-.

www.porsche-design.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s